A+ R A-

МАГАЗИНИ ФРЕШ МАРКЕТ И МЕТРО СЪС СПЕЦИАЛНИ ОТСТЪПКИ ЗА ЛЕКАРИ

 

Верига хранителни магазини Фреш Маркет и Магазини МЕТРО: предоставят преференциални условия за всички лекари в страната.

Всеки член на Български лекарски съюз може да се възползва от преференциалните условия, които предлагат магазини МЕТРО, като за целта трябва да заяви своята специална МЕТРО карта.

Стъпките, които следва да се предприемат за получаване на пластиката са описани на сайта на БЛС на следния линк: https://blsbg.com/bg/metro_p10963.html

Верига хранителни магазини Фреш Маркет предоставят отстъпка в размер на 5% за всички лекари. Отстъпката се начислява върху крайната стойност на покупката, като същата не се отнася за цигари, тютюневи изделия, както и артикули, които в момента на пазаруване са на друга промоционална цена, включени са в брошура или вътрешна акция.

С конкретните оферти може да се запознаете на специално създадената секция „Магазини“ на сайта на Български лекарски съюз, която може да видите тук: https://blsbg.com/bg/magazini_c81

За повече информация може да се обърнете към централата на Съсловната организация на телефон: 0889 483597 и на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Защото продължаваме да вярваме, че само заедно можем да се справим

 

 Geroite_v_bjalo.docx

Контакти

Втора Многопрофилна
Болница за Активно
лечение – София ЕАД бул. "Хр. Ботев" 120
София 1202 тел./факс (+359) 2  931 40 24
централа: (+359) 2 91 58 500
email: 
www.vtorambal.com

Уникален идентификатор: 2201211033

 

Карта